Donaties
Algemeen nieuws

Dierenambulance Hoeksche Waard en HoekschGoed slaan handen ineen voor hulp aan gewonde (aangeslagen) dieren!

Dierenambulance Hoeksche Waard en HoekschGoed slaan handen ineen voor hulp aan gewonde (aangeslagen) dieren!

Per juli 2015 zijn de Dierenambulance Hoeksche Waard en HoekschGoed in Strijen een samenwerking aangegaan.

Doneer uw gebruikte goederen via HoekschGoed voor Dierenambulance!

Vrijwilligster Nicolette Rotteveel van de Dierenambulance ging privé iets inleveren bij HoekschGoed om haar goed een tweede leven te geven.

Omdat ze aangaf er zelf niks voor te willen ontvangen heb ik aangegeven dat Nicolette haar opbrengstdeel dan aan een Goed Doel kan schenken, welk Goed Doel je bij HoekschGoed zelf kan bepalen. Hieruit kwam voort dat Nicolette bij de Dierenambulance werkt en ze haar opbrengstdeel dan graag aan de Dierenambulance wilde doneren.

Vervolgens is besloten om een samenwerking met elkaar aan te gaan, waardoor mensen hun gebruikte goederen ook kunnen aanbieden ten gunste van de Dierenambulance!

Uw kast, tafel, vaas, speelgoed, knuffelbeer, fietsenrek, koffer biedt hulp aan een zwaan, eend, buizerd en andere dieren!

Wie is HoekschGoed?

HoekschGoed bemiddelt voor en verkoopt ook uw tweedehands goederen. Dus heeft u goederen die u nog een tweede leven gunt maar geen zin in de verkooprompslomp? Biedt uw goederen aan bij HoekschGoed! Kijk eens op www.hoekschgoed.nl om op idee te komen voor uw gebruikte goederen die een tweede leven verdienen. En misschien redt u daarmee ook een leven van een aangeslagen dier?

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze samenwerking en de mogelijkheid om uw goederen ook te verkopen met als Goed Doel De Dierenambulance? Neemt u dan contact op met info@hoekschgoed.nl of bel met 06-19293011.

HoekschGoed logo

Om ervoor te zorgen dat wij u de best mogelijke ervaring met onze website kunnen aanbieden, maken wij gebruik van cookies. Bent u hier mee eens?