Donaties
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Promotie

De Stichting Dierenambulance heeft diverse promotionele activiteiten tot haar beschikking. Zo hebben wij een speciaal programma voor voorlichting op scholen of verenigingen welke u tegen een vrijwillige bijdrage kunt reserveren. Ook kunt u ons regelmatig vinden op braderieën of (rommel)markten.

Ter ondersteuning en promotie van het vrijwilligerswerk van de Stichting Dierenambulance hebben wij ook onze eigen collectebussen. Deze kunt u geheel kosteloos op uw balie van uw winkel/bedrijf plaatsen en zo het goede werk van onze stichting promoten.

Wilt u de Dierenambulance boeken voor een promotionele activiteit of wilt u de collectebus aanvragen? Vul dan via onderstaande knop het reserveringsformulier in en wij nemen direct contact met u op.

knop-reservering

Spreekbeurt?

Speciaal voor die kinderen die een spreekbeurt willen houden over de Dierenambulance hebben wij een Word document en twee mooie foto’s die je vrij mag gebruiken en aanpassen.

Klik op onderstaande knop om het complete bestand van de spreekbeurt direct te downloaden. Dit bestand wordt als .zip file aangeboden en als jet het uitpakt op je computer heb je alle bestanden. Wij wensen je veel succes.

knop-spreekbeurt

Om ervoor te zorgen dat wij u de best mogelijke ervaring met onze website kunnen aanbieden, maken wij gebruik van cookies. Bent u hier mee eens?