Donaties
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vrijwilligers

De stichting Dierenambulance Hoeksche Waard is een zelfstandige Stichting die zonder de inzet van vrijwilligers niet kan functioneren. De stichting is continue op zoek naar mensen vanaf 18 jaar die minimaal 1 dag in de week (24 uur) ons team willen komen versterken.

Het werken bij de Dierenambulance is 100% vrijwilligerswerk en we hebben inmiddels al ruim 40 vrijwilligers. De diensten worden vanuit huis gedraaid, dus bij een rustige dag ben je gewoon thuis.

De Dierenambulance zoekt mensen voor alle dagen van de week. Kleding en de cursus voor op het werken op de Dierenambulance wordt uiteraard door ons verzorgd.

Ben je geïnteresseerd? en beschik jij over een grote dierenliefde, voldoende mensenkennis en ben je collegiaal, creatief en verantwoordelijk? Meld je dan aan via het aanmeldformulier, en wellicht ben je binnenkort een nieuwe collega van de huidige vrijwilligers.

 

knop-aanmeldform

Om ervoor te zorgen dat wij u de best mogelijke ervaring met onze website kunnen aanbieden, maken wij gebruik van cookies. Bent u hier mee eens?