Donaties
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Uw gift fiscaal aftrekbaar

Met ingang van 2008 zijn éénmalige giften en/of donaties door particulieren aan instellingen uitsluitend voor de Inkomstenbelasting aftrekbaar als de instelling door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is aangemerkt.

Beleidsplan/doelstelling:
Het exploiteren van een dierenambulance in het gebied Hoeksche Waard hetgeen inhoudt het kosteloos vervoeren van zieke en gewonde dieren zonder eigenaar alsmede het (tegen betaling) vervoeren van (huis-)dieren in opdracht van hun eigenaar naar bijv. dierenarts, dierenkliniek of huisdierencrematorium.

U kunt het beleidsplan hier inzien/downloaden.

Beloningsbeleid:
De dagelijks uitvoering van de dienst wordt verzorgd door vrijwilligers. De leiding van de stichting is in handen van het bestuur dat eveneens uit vrijwilligers bestaat. Er worden geen beloningen in welke vorm dan ook verstrekt.

Uitoefening van de activiteiten:
In 2015 is de ambulance 2.043 keer uitgerukt.

Financiële verantwoording:
Jaarcijfers 2012 (download pdf)
Jaarcijfers 2013 (download pdf)
Jaarcijfers 2014 (download pdf)
Jaarcijfers 2015 (download pdf)
Jaarcijfers 2016 (download pdf)

Stichting Dierenambulance Hoeksche Waard is als ANBI aangemerkt en heeft zo’n beschikking. Deze beschikking kunt u hier inzien/downloaden.

Om ervoor te zorgen dat wij u de best mogelijke ervaring met onze website kunnen aanbieden, maken wij gebruik van cookies. Bent u hier mee eens?