Donaties
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Vrijwilligers

Nicolette

Nicolette

Mijn naam is Nicolette, ik ben in 1969 in Delft geboren en daar ben ik ook opgegroeid. In 1997 ben ik in de Hoeksche Waard komen wonen en ik woon hier heel erg naar mijn zin. In het voorjaar van 2000 kreeg ik het krantje van de dierenambulance in de bus en zag een oproep voor vrijwilligers staan. Ik dacht altijd dat daar heel veel tijd in zou gaan zitten en dat het dus niets voor mij was, omdat ik ook nog 30 uur per week werk. Er stond echter in de oproep dat 1 dag in de 2 weken voldoende was, dus dat trok toch mijn aandacht.

In mijn vorige woonplaats was ik ook al donateur geweest van de dierenambulance, dus hier wilde ik ook graag de dierenambulance steunen. Ik werd in de zomer van 2000 ingewerkt en ik vond het heel erg leuk om te doen. Iedere dag dat ik weer dienst had, gebeurde er wel weer iets bijzonders. Ik leerde de Hoeksche Waard op die manier ook heel goed kennen. Je komt op de gekste plaatsen in de verste uithoeken waar je anders nooit komt.

In het voorjaar van 2001 werd mij gevraagd of ik het bestuur niet wilde komen versterken. Dit leek mij best wel leuk, maar ik wilde daarnaast wel diensten blijven draaien op de ambulance want ik wilde dat niet missen. Bovendien vind ik het erg belangrijk om als bestuurslid te weten wat er op de ambulance speelt en nauw met mijn collega’s samen te werken. Deze combinatie bevalt mij heel goed, alhoewel er van die ene dag in de 2 weken zo niets terecht is gekomen. Ik ben nu dagelijks met de ambulance in de weer, omdat ik via het secretariaat dagelijks werk te doen heb. Dat is dus best wel hectisch af en toe. Maar ik vind het heel erg leuk om te doen en dat is het belangrijkste.

Om ervoor te zorgen dat wij u de best mogelijke ervaring met onze website kunnen aanbieden, maken wij gebruik van cookies. Bent u hier mee eens?