Donaties
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Algemeen nieuws

Een nieuwe website!

Vier jaar nadat de huidige website was live gegaan, heeft ThiS Site Up (Marcel Vermeulen) het plan gelanceerd om de site wederom helemaal op de schop te nemen. Gedreven vanuit zijn vak en de liefde voor dieren gaf hij aan dat het CMS beheer systeem van de oude site te vaak doelwit is van hackers en het updaten naar een nieuwere versie net zoveel tijd en energie kost als het compleet vervangen.

De keuze werd compleet vervangen, maar dan wel gelijk weer klaar voor de volgende 4 jaar. Het resultaat mag er zijn. Een frisse nieuwe website die helemaal voldoet aan de tijdsgeest van dit moment. Mooie grote afbeeldingen, een duidelijke navigatie en geschikt om te bekijken op zowel een tablet als je smartphone, zorgen ervoor dat de website van de Dierenambulance Hoeksche Waard er weer tegen aan kan.

Verder zijn er ook wat wijzigingen in de tarieven, en is het niet meer mogelijk om met een automatische incasso een éénmalige gift te doen. Dit is door de invoeren van een Europees betaalsysteem komen te vervallen. In plaat hiervoor kunt u een doorlopende machtiging afgeven of een éénmalige betaling doen middels een iDeal betaling.

Om ervoor te zorgen dat wij u de best mogelijke ervaring met onze website kunnen aanbieden, maken wij gebruik van cookies. Bent u hier mee eens?