Wil jij iets over ons

Vertellen?

 

 

Wat hebben we voor je?

De Stichting Dierenambulance heeft diverse promotionele activiteiten tot haar beschikking. Zo hebben wij een speciaal programma voor voorlichting op scholen of verenigingen welke u tegen een vrijwillige bijdrage kunt reserveren. Ook kunt u ons regelmatig vinden op braderieën of (rommel)markten. Ter ondersteuning en promotie van het vrijwilligerswerk van de Stichting Dierenambulance hebben wij ook onze eigen collectebussen. Deze kunt u geheel kosteloos op uw balie van uw winkel/bedrijf plaatsen en zo het goede werk van onze stichting promoten.

Reserveren

Wilt u de Dierenambulance boeken voor een promotionele activiteit of wilt u de collectebus aanvragen? Vul dan hieronder het formulier in dan nemen wij contact op.

Aanvraag promotie

Ik wil graag contact over?

2 + 6 =

Spreekbeurt?

Speciaal voor die kinderen die een spreekbeurt willen houden over de Dierenambulance hebben wij een Word document en twee mooie foto’s die je vrij mag gebruiken en aanpassen. Klik op de knop om het bestand (.zip file) van de spreekbeurt te downloaden. Wij wensen je veel succes.

Dieren Vervoer

Wij vervoeren gewonde, zieke of overleden dieren in de regio Hoeksche Waard naar dierenartsen, opvangcentra, huisdierencrematorium of trimsalons.

Zieken Vervoer

Wij regelen op verzoek het vervoer van geopereerde dieren van de dierenkliniek naar de dierenarts of andersom. Of van de dierenkliniek naar de eigenaar.