Alles Over

Onze stichting
Sinds 1985

Dierenambulance Hoeksche Waard

De stichting is opgericht in 1985 in samenwerking met de kynologenclub en dierenartsen. Inmiddels is de Dierenambulance Hoeksche Waard al jaren een zelfstandige stichting. De Dierenambulance is 7 dagen per week 24 uur per dag bemand door vrijwilligers en zij staan altijd klaar voor alle dieren met of zonder eigenaar.

De Dierenambulance Hoeksche Waard heeft als werkgebied de gehele Hoeksche Waard, zowel in de bebouwde kom als buiten de bebouwde kom. De stichting is in haar bestaan volledig afhankelijk van vrijwilligerswerk en het krijgen van giften en donaties.

Wat zijn

Onze tarieven

De onderstaande tarieven gelden alleen voor dieren met een eigenaar. Alle dieren levend in de vrije natuur worden kosteloos vervoerd en behandeld, hiervoor hoeft niet te worden betaald. Een donatie of gift is echter altijd welkom.

Tarieven 2019
 • Rit binnen de Hoeksche Waard: 25,00
 • Toeslag Rotterdam of Dordrecht: 7,50
 • Brandstof toeslag: 0,50 ect/km
  (buiten Rotterdam of Dordrecht)
 • Tolkosten Kiltunnel (Dordrecht): 10,00
 • Identificatie huisdier: 32,50

Korting op bovenstaande tarieven voor donateurs: 5,00

Zoek

Contact

Postadres:
St. Dierenambulance Hoeksche Waard
Postbus 1204, 3260 AE Oud-Beijerland

Internet: www.dierenambulancehw.nl
E-mail: info@dierenambulancehw.nl

Ambulance: 06-1000 5580
Secretariaat: 06-531 306 76 (bestuurszaken)

Rabobank IBAN nr.: NL35 RABO 0369929489
K.v.K te Dordrecht nr.: 41119729
Fiscaal nummer: RSIN 8035.01.572

Opslagruimte Dierenambulance:
Jan van der Heijdenstraat 11
Oud-Beijerland (op terrein WHW)

Uw gift

Fiscaal aftrekbaar

Met ingang van 2008 zijn éénmalige giften en/of donaties door particulieren aan instellingen uitsluitend voor de Inkomstenbelasting aftrekbaar als de instelling door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is aangemerkt.

Stichting Dierenambulance Hoeksche Waard is als ANBI aangemerkt en heeft zo’n beschikking. Deze beschikking kunt u hier downloaden.

Wie zijn

Het bestuur

Het bestuur van de Stichting Dierenambulance Hoeksche Waard wordt gevormd door:

 • Gee Rooimans (voorzitter)
 • Peter Evertse (penningmeester)
 • Nicolette Rotteveel (secretariaat)
 • Jan Hopmans (ere-voorzitter)

Secretariaat: 06-53130676
(alleen voor bestuurszaken)

Heeft u een klacht over de Dierenambulance?, dan kunt u deze uitsluitend schriftelijk indienen. Download hiervoor ons klachtenformulier

Ons

Beleid

Beleidsplan/doelstelling:
Het exploiteren van een dierenambulance in het gebied Hoeksche Waard hetgeen inhoudt het kosteloos vervoeren van zieke en gewonde dieren zonder eigenaar alsmede het (tegen betaling) vervoeren van (huis-)dieren in opdracht van hun eigenaar naar bv. dierenarts, dierenkliniek of huisdierencrematorium. U kunt het beleidsplan hier inzien/downloaden.

Beloningsbeleid:
De dagelijks uitvoering van de dienst wordt verzorgd door vrijwilligers. De leiding van de stichting is in handen van het bestuur dat eveneens uit vrijwilligers bestaat. Er worden geen beloningen in welke vorm dan ook verstrekt.