Kan ik

Op je rekenen?

Met jouw hulp red ik het wel

Kom op

Wordt vrijwilliger

De Stichting Dierenambulance Hoeksche Waard is een zelfstandige Stichting die zonder de inzet van vrijwilligers niet kan functioneren. Het werken bij de Dierenambulance geeft een grote voldoening voor elke dierenvriend en we hebben inmiddels al ruim 40 vrijwilligers. De diensten worden vanuit huis gedraaid, dus bij een rustige dag ben je gewoon thuis. De Dierenambulance zoekt mensen voor alle dagen van de week.

Ben je geïnteresseerd? en beschik jij over een grote dierenliefde, voldoende mensenkennis en ben je collegiaal, creatief en verantwoordelijk? Meld je dan aan via het aanmeldformulier, en wellicht ben je binnenkort onze nieuwe collega.

Collecteren?

Heb je niet veel tijd, maar wil je wel wat betekenen voor de Dierenambulance? Wordt dan collectant. Klik hier voor meer informatie

Veel gestelde vragen
Heb ik een special opleiding nodig?

Nee, niet een specifieke opleiding. Wel moet je je gezonde verstand goed kunnen gebruiken om verantwoordelijke keuzes te kunnen maken, met mensen om kunnen gaan en zelfstandige kunnen werken. Je wordt door ervaren collega’s ingewerkt en je bent ook nooit alleen. Wel is het handig als je ook een rijbewijs hebt, want dan kan je ook op de ambulance rijden als je dat wilt.

Moet ik zelf voor de kleding zorgen?

Nee, uiteraard niet. Je krijgt van ons alle benodigde kleding (stevige jas en poloshirt) en materialen die nodig zijn om je werk goed en veilig te kunnen uitvoeren.

Hoeveel uur moet ik beschikbaar zijn?

Wij zoeken vrijwilligers vanaf 18 jaar die minimaal 24 uur per maand beschikbaar zouden kunnen zijn. We zoeken mensen voor alle dagen en dagdelen van de week en het inroosteren gebeurt in overleg waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je voorkeuren.

Is er een sollicitatie procedure?

Er is een korte sollicitatie procedure. Als je het formulier invult, sturen wij je wat informatie met een sollicitatieformulier toe. Als je het formulier invult en terug stuurt nemen wij contact met je op om alles door te nemen en na een kort gesprekje met elkaar kan je aan de slag met de cursus die wij voor je verzorgen. Je moet het wel echt willen want wij steken hier best wat tijd en geld in

E-mail

Aanmelding vrijwilliger

Rijbewijs

Beschikbaarheid

9 + 4 =